info@tanata.eu   |   0878 599 709

За нас

Прясно набран шафранТаната ООД е първата компания, създадена с цел да популяризира производството на шафран в България. Българската земя притежава всички необходими  условия за отглеждане на ценната подправка: подходящи релеф, климат и почви. Имаме също квалифицирана и свободна работна сила.

Таната ООД е производител на шафран и заедно с това предлага на селскостопанските производители теоретично познание, практически опит, провежда обучения и специализирани консултации. Доставяме висококачествени луковици с европейски сертификат за качество.

Нашата цел е да разнообразим селското стопанство, като насочим повече земеделци към предизвикателството и възможността за увеличаване на доходите – отглеждане на шафран. Производството на новата за страната ни култура запазва чистотата в природата.

Нашата визия: да се развием като комплексен център по въпросите на шафрана в национален мащаб.

Нашата мисия: акцентът в нашата работа са  малките и средни производители. Подготвени сме да ги консултираме, да осигуряваме най-точната, балансирана и своевременна информация; предлагаме на хората да се научат да използват в ежедневието си подправката шафран за здраве и за да изпитат истинска наслада от вида и вкуса на приготвената с шафран храна.

Ако желаете да научите повече за нас или се интересувате от услугите, които предлагаме – пишете ни.

Свържете се с нас