info@tanata.eu   |   0878 599 709

ШАФРАН – ЛУКОВИЦИ


ТАНАТА предлага само шафранови луковици от най-високо европейско качество, доказани в български условия.

Не всички луковици са равни. Освен по качество на крайния продукт, те се различават и по много други фактори. Един от най-важните е способността им да се развиват при специфичните условия в България. Евтините шафранови луковици, които можете да намерите в страната, са създадени в лабораторни условия.

Ние не купуваме и не търгуваме с тях.

Луковиците, които можете да купите от нас, са същите, които използваме в собствените си полета. Европейският им сертификат доказва най-високо качество, а опитът ни с тях гарантира пълна съвместимост с климата и почвата в България.

ЦЕНИ

Количество (бр.)Цена за 1 бр. (лв)
Над 150010.45
6001-150000.50
3001-60000.70
1-30000.89
Цените са без ДДС.

ЗАЩО ТАНАТА?

Как се отглежда шафран? Какво точно представлява? Кога се сади? Как се обработва? Как се съхранява? Може ли да вирее у нас?

Шафранът е нова, почти непозната за България култура. Много селскостопански производители биха искали да посветят по-малко усилия в по-висока възвръщаемост, но не знаят как. Предпочитат да не рискуват с неизвестното…

Ние превръщаме неизвестното в добре познато.

ТАНАТА е единствената компания в България, която предлага на клиентите си безплатно обучение по всички въпроси, свързани с шафрана. Нашите консултации, лекции, курсове, цифрови и печатни материали са предназначени специално за български земеделски производители и инвеститори. Подкрепени с научни и практически публикации от цял свят, те са съобразени с условията в нашата страна.

Обучението, което предлагаме, е безплатно за всички наши клиенти, закупили повече от 3000 луковици.

Използвайте бутоните по-долу, за да се свържете с нас за повече информация.

Свържете се с нас
Обратно
Saffron Bulbs
Back